Laagste prijs

Garantie

Vandaag besteld = morgen in huis!

Levering uit voorraad. T: 0418 – 726 855

Afzuigmotor horeca

Een afzuigmotor is onmisbaar voor uw ventilatiesysteem. Gelukkig heeft EuropAIR de juiste producten voor u in huis. Wij leveren namelijk verschillende afzuigmotoren voor de horeca. Zo heeft u het juiste onderdeel zo gevonden. Bestel het vandaag nog in onze webshop en profiteer van:

✓ Levering binnen 1 dag
✓ Laagste prijsgarantie
✓ Ervaren montage en installatieservice

EuropAIR wordt door klanten als beste beoordeeld vanwege onze grote voorraden, diversiteit aan producten, service en prijs en kwaliteit.

De voordelen

Kiest u voor een krachtige afzuigmotor in de horeca? Dan heeft dat veel voordelen voor uw bedrijf. In de eerste plaats zorgt de afvoer van nare en ongezonde luchtjes voor veel minder verzuim onder uw personeel. Sterker nog: de frisse lucht zorgt er zelfs voor dat ze nog beter hun werk gaan doen. Daarnaast is een kwalitatief goede motor ook financieel aantrekkelijk. Ze zijn namelijk energiezuinig en helpen u te besparen op schoonmaakkosten.

 

Kies voor hoge kwaliteit

Een afzuigmotor vormt het hart van een ventilatiesysteem. Zeker wanneer u in de horeca werkt moet deze van zeer hoge kwaliteit zijn. Tegelijkertijd wilt u niet dat dit uw bedrijf veel geld kost. Kies daarom altijd voor een goed merk met een lange levensduur. Hierdoor kunt u nog lange tijd van uw investering genieten. Om u hierbij te helpen, biedt Medtrading horeca afzuigmotoren van A-merken aan, zoals: Torin, Chaysol en Rosenberg.

 

Torin-Sifan afzuigmotor: speciaal voor de horeca

Makkelijk, krachtig en stil. Met deze drie woorden vat je de horeca afzuigmotoren van Torin-Sifan perfect samen. De ventilatoren van dit merk zijn in de eerste plaats een makkelijke aanschaf. Ze passen namelijk op vrijwel iedere afzuigkap uit het bedrijfsleven. Zo kunt u ervan uitgaan dat u uit een ruim aanbod aan afzuigmotoren kunt kiezen. Wanneer u plotseling op zoek moet naar een vervangend model is dat wel zo fijn.

In de meest ideale situatie voert een horeca afzuigmotor vervuilde lucht razendsnel af. Toch krijgt niet elk merk dit voor elkaar. De modellen van Torin-Sifan zijn gelukkig stuk voor stuk voorzien van een krachtige motor. Handig, want hiermee voorziet u uw personeel niet alleen van een schone, maar ook een veilige werkplek. Tenslotte kunt u een afzuigmotor van Torin-Sifan in iedere horecagelegenheid plaatsen. Want geluid? Dat maken ze nagenoeg niet.

 

Chaysol afzuigmotor: voor kwaliteit in de horeca

Chaysol is één van Europa’s leidende fabrikanten op het gebied van ventilatoren en horeca afzuigmotoren. Met recht, want het bedrijf heeft kwaliteit zeker hoog in het vaandel staan. Zo werken ze met eigen huisingenieurs samen en hebben ze hoogopgeleid personeel in dienst. Ook doen ze nooit concessies op het gebied van kwaliteitsbewaking. Het zal u dan ook niet verbazen dat ze een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf zijn. Dit houdt in dat ze aan de hoogste kwaliteitsstandaard voldoen.

 

Rosenberg afzuigmotor: de voorloper

Rosenberg is met recht een trendsetter te noemen. Het bedrijf is namelijk één van de eerste leveranciers van kunststof ventilatoren. Deze materiaalkeuze is zeer interessant, omdat het vele voordelen met zich meebrengt. Zo zijn de modellen van Rosenberg licht, hygiënisch en isoleren ze warmte en geluid. Een prima keuze voor de horeca, dus!

Over de kwaliteit hoeft u zich overigens geen zorgen te maken. Het Nederlandse bedrijf is – net zoals Chaysol – ISO 9001 gecertificeerd en een actief lid van de Vereniging voor Luchttechnische Apparaten (VLA). Daarnaast zijn ze van alle markten thuis. Zo focust het bedrijf zich bij de ontwikkeling van afzuigmotoren op horeca, ziekenhuizen, zwembaden, industrieën en scholen.

 

Uw afzuigmotor binnen 1 dag geleverd

Wanneer u op zoek bent naar een afzuigmotor voor uw horecagelegenheid, zit er meestal enige haast achter. Daarom levert EuropAIR altijd binnen 24 uur. Bij ons bestelt u namelijk artikelen die op voorraad liggen. Deze zijn allemaal gecertificeerd, waardoor u te allen tijde van een gedegen afzuigmotor voor de horeca geniet.

 

Montage en onderhoud

Tijd is geld. Wij snappen daarom dat u alle zaken omtrent uw afzuigmotor zoveel mogelijk uitbesteedt. Denk bijvoorbeeld aan de montage. Onze installateurs berekenen, monteren en installeren uw afzuiginstallatie zonder enige moeite. En dat tegen scherpe tarieven, die u bij onze concurrent niet tegenkomt! Daarnaast kunt u ook een compleet servicepakket bij ons afnemen. Wij nemen dan de zorg voor het onderhoud op ons. Dat is weer gunstig voor de levensduur van uw apparaat.

EuropAIR werkt samen met een vast installatiebedrijf. Dit bedrijf heeft al meer dan 15 jaar ervaring en zijn zeer bekend met de producten en filosofie van EuropAIR.

 

Laagste prijsgarantie

Dankzij groot inkopen/fabriceren en onze wereldwijde connecties kunnen wij de prijzen onderdrukken. Zo profiteert u van de laagste prijsgarantie, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit!

 

Schaf direct een horeca afzuigmotor aan!

Of u nu op zoek bent naar een horeca afzuigmotor van Torin, Chaysol of Rosenberg. U vindt ze stuk voor stuk bij EuropAIR! Bestel uw onderdeel direct in onze webshop. Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Onze medewerkers sturen u graag de benodigde informatie toe. Bel naar 0418 – 726 855 of mail naar info@europair.nl. Met een goede horeca afzuigmotor draait uw bedrijf als een zonnetje!

Populaire categorieën

Adres bedrijfsruimte

Industrieweg 11a
5324 JX, Ammerzoden

24 uurs levering

Levering uit eigen magazijn binnen 1 dag!

Laagste prijs

EuropAIR geeft altijd de laagste prijsgarantie