Laagste prijs

Garantie

Vandaag besteld = morgen in huis!

Levering uit voorraad. T: 0418 – 726 855

Torin Sifan afzuigmotor

Een fluisterstille afzuigmotor van Torin-Sifan: wie wil dat nu niet? Bij EuropAIR koopt u ieder model horeca afzuigmotor van Torin Sifan. Naast ons ruime assortiment horeca afzuigmotoren krjgt u bij ons altijd een laagste prijsgarantie. Bekijk het aanbod op onze site en bestel direct online. Levering van een Torin Sifan horeca afzuigmotor is uit voorraad. vandaag besteld = morgen in geleverd.

Torin Sifan is een geluidsarme afzuigmotor

Een Torin Sifan afzuigmotor past in vrijwel iedere afzuigkap en is fluisterstil. Daarnaast staat de Torin Sifan afzuigmotor erom bekend erg krachtig te zijn. Deze universele afzuigmotor is dan ook geschikt voor vrijwel iedere horeca gelegenheid waar luchtafzuiging van belang is.

Universeel toepasbare afzuigmotor

In de keuken van een restaurant komen de meest uiteenlopende afzuigkappen voor. Een Torin Sifan afzuigmotor past bijna altijd in iedere afzuigkap en is dus universeel toepasbaar in de horeca. Torin Sifan afzuigmotoren zijn leverbaar met verschillende afzuigcapaciteiten variërend van 1.500 tot wel 10.000 kubieke meter per uur. Bij europAIR koopt u ieder gewenst model tegen de laagste prijsgarantie. Wij leveren vrijwel altijd direct uit voorraad.

Luchtbehandeling en ventilatiesystemen van EuropAIR

EuropAIR is een totaalleverancier op het gebied van luchtbehandeling en ventilatie voor de horeca. Op onze website vindt u te allen tijde de meest gangbare afzuigmotoren van de beste merken, zoals Torin Sifan en Chaysol, met laagste prijsgarantie.

Levering is bijna altijd direct uit voorraad. Dus vandaag besteld is morgen in huis.

Bestel Torin-Sifan afzuigmotoren direct online

Heeft u de juiste Torin Sifan afzuigmotor gevonden, dan koopt u deze eenvoudig via onze webshop. U betaalt bij EuropAIR altijd de laagste prijs. heeft u een vraag over horeca afzuigmotoren, vul dan een contactformulier in of stuur een bericht naar info@europair.nl.

Populaire categorieën

Adres bedrijfsruimte

Industrieweg 11a
5324 JX, Ammerzoden

24 uurs levering

Levering uit eigen magazijn binnen 1 dag!

Laagste prijs

EuropAIR geeft altijd de laagste prijsgarantie