Laagste prijs

Garantie

Vandaag besteld = morgen in huis!

Levering uit voorraad. T: 0418 – 726 855

Rotodyne

De Rotodyne horeca ventilatoren zijn in Nederland vervaardigd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bij EuropAir koopt u Rotodyne horeca ventilatoren tegen de scherpste prijs. Wilt u advies bij de keuze uit ons assortiment horeca ventilatoren, neem dan contact met ons op. Rotodyne horeca ventilatoren staan bekent om de hoge mate van bedrijfszekerheid en een enorme lange levensduur. 

Rotodyne Asselbergs is gevestigd in Venray en produceert industriële ventilatoren van hoge kwaliteit. Al meer dan 150 jaar ontwerpen en produceert deze Nederlandse fabrikant hoogwaardige ventilatoren voor afzuigen van lucht in de horeca en industrie. EuropAir levert Rotodyne horeca ventilatoren direct uit voorraad. Infomeer ook naar de installatiemogelijkheden en mogelijkheden voor reparatie en onderhoud.

Rotodyne horeca ventilatoren
Standaard in ons assortiment Rotodyne horeca ventilatoren vindt u de de horeca ventilatoren van het type CV. Deze horeca afzuigmotoren leveren we met een 230V aansluiting, en met diamteres van 120mm tot 400mm. De afzuigcapaciteit varieert van 1200m3 per uur tot ruim 6000m3 per uur. Deze horeca afzuigmotoren behoren tot de beste afzuigmotoren en hebben een lange levensduur. Deze ventilatoren zijn geschikt voor toepassing onder relatief hoge druk en temperaturen. Maximaal omgevingstemperatuur is 100 graden. Dit maakt deze afzuigmotoren uitermate geschikt voor afzuiging van horecakeukens.

Per type horeca ventilator vindt u de specificaties op onze website.

Populaire categorieën

Adres bedrijfsruimte

Industrieweg 11a
5324 JX, Ammerzoden

24 uurs levering

Levering uit eigen magazijn binnen 1 dag!

Laagste prijs

EuropAIR geeft altijd de laagste prijsgarantie