Laagste prijs

Garantie

Vandaag besteld = morgen in huis!

Levering uit voorraad. T: 0418 – 726 855

Rosenberg

Lorem ipsum

Horeca afzuigbox aanbod

Bij EuropAir koopt u een horeca afzuigbox die past bij uw situatie en behoefte. We leveren horeca afzuigboxen met voorovergebogen schoepen en horeca afzuigboxen met achterover gebogen schoepen met verschillend capaciteiten. Weet u exact welke horeca afzuigbox u nodig heeft? Dan kunt u deze meteen via onze webshop bestellen. Liever eerst advies inwinnen, zodat u de juiste keuze maakt? Neem dan gerust contact op via 0418 – 726 855 of info@europair.nl.

Wat is een horeca afzuigbox?

Een afzuigbox is een vierkante kast met ronde opening, die aangesloten wordt op de ventilatieslangen en -buizen van een horeca ventilatiesysteem. De horeca ventilatiebox zuigt aan de ene kant lucht aan (denk aan de vettige dampen uit een horecakeuken) en blaast deze vervolgens via het afvoerkanaal weer uit. Zo draagt een afzuigbox bij aan de ventilatie van horecakeukens.

Waarom is een afzuigbox aanschaffen verstandig?

Er zijn diverse alternatieven voor de afzuigbox, waarvan buisventilatoren de bekendste zijn. Een groot voordeel van afzuigboxen is dat deze vrijwel geluidsarm zijn. Hierdoor is geluksoverlast tot een minimum beperkt. Een horeca afzuigbox is door de stevige behuizing waar wij deze in monteren zowel binnen als buiten te plaatsen. De juiste montage van een horeca afzuigbox is van belang voor de juiste werking, maar is voor onze professionals snel gebeurd.

Speciale horeca-afzuigboxen

Onze afzuigboxen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in horecakeukens. Zo zijn ze verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met wisselende capaciteiten om een kleine en zelfs de grootste horecakeukens te kunnen ventileren. Verder kunt u onze horeca-afzuigboxen eenvoudig inspecteren en schoonmaken (zonder dat de box helemaal gedemonteerd hoeft te worden), mede dankzij de achterover gebogen schoepen waarmee ze zijn uitgerust.

Bestel uw afzuigbox bij EuropAIR

Wilt u een afzuigbox kopen? Kies er dan voor deze te bestellen bij een specialist zoals EuropAIR, dan weet u zeker dat u de juiste afzuigbox koopt en profiteert van de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Als u dat wenst dan komen we uw nieuwe horeca afzuigbox bij u monteren. Onze monteurs hebben ruim 15 jaar ervaring met het monteren en installeren van afzuiginstallaties. En als dat nodig is kunnen we de levering en montage al binnen een dag, nadat u uw bestelling heeft geplaatst uitvoeren!

Bestel daarom nu uw nieuwe afzuigbox bij EuropAIR!

Populaire categorieën

Adres bedrijfsruimte

Industrieweg 11a
5324 JX, Ammerzoden

24 uurs levering

Levering uit eigen magazijn binnen 1 dag!

Laagste prijs

EuropAIR geeft altijd de laagste prijsgarantie