Laagste prijs

Garantie

Vandaag besteld = morgen in huis!

Levering uit voorraad. T: 0418 – 726 855

Chaysol afzuigmotor

Zoekt u naar een kwalitatief goede afzuigbox voor uw Kiest u voor een Chaysol afzuigmotor voor uw horeca-gelegenheid, dan kunt u vertrouwen op meer dan 50 jaar ervaring van dze toonaangevende leverancier van afzuigmotoren voor de horeca. Voor het kopen van een Chaysol afzuigmotor kunt u bij EuropAIR kiezen voor een ruim assortiment. Naast een compleet aanbod Chasol afzuigmotoren profiteert u ook nog eens van een razenssnelle levering. Bestel vandaag nog voor de laagste prijs en ontvang uw horeca afzuigmotor van Chaysol morgen al.

Toont alle 6 resultaten

Chaysol: de hoogste kwaliteit horeca afzuigmotor

Chaysol heeft zijn sporen wel verdiend. Sinds 1969 houdt het bedrijf zich bezig met het leveren van afzuigmotoren voor de horeca. Dat Chaysol al lange tijd succesvol is, komt door het leveren van afzuigmotoren van hoge kwaliteit. Zo worden er nooit concessies gedaan aan de kwaliteit en is het bedrijf ISO 9001 gecertificeerd. Hiermee wordt de hoge kwaliteit van de Chaysol afzuigmotoren voor de Horeca gewaarborgd. Een afzuigmotor van Chaysol voldoet daarnaast altijd aan de AMCA 210-85 en BS 848 deel 1 International Standards-normen.

Marktleider op het gebied van horeca afzuigmotoren

Een afzuigmotor van Chaysol betekent kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn eigenschappen die voor iedere horeca-onderneming, over de gehele wereld, van belang zijn. Chaysol afzuigmotoren worden wereldwijd dan ook verkocht in 40 landen.

In veel landen is de Chaysol afzuigmotor vanwege deze eigenschappen de best verkochte afzuigmotor voor de horeca. EuropAIR levert met Chaysol niet alleen de beste afzuigmotoren voor de horeca, maar biedt ook gegarandeerd de laagste prijs.

Waarom een afzuigmotor kopen bij EuropAIR?

Bij EuropAIR koopt u een Chaysol afzuigmotor voor de laagste prijs, die uit voorraad geleverd wordt. Alle afzuigmotoren voldoen aan wettelijke eisen voor toepassing in horeca-gelegenheden.

heeft u een defecte Chasol afzuigmotor, dan bent u bij EuropAIR aan het juiste adres. Bestel uw afzuigmotor eenvoudig online en deze wordt al binnen een dag bij u geleverd.

Heeft u meer nodig dan alleen een afzuigmotor, dan kunt u ons altijd benaderen voor advies.

Wilt u niet alleen kiezen voor kwaliteit en liever besparen op de aanschafprijs? Kijk dan eens naar ons assortiment afzuigmotoren van Torin-Sifan of onze afzuigboxen?

Koop nu een Chaysol afzuigmotor

Iedere horecagelegenheid moet voldoen aan wettelijke voorschriften en vaak betekent dit, dat een goede afzuigmotor verplicht is. Wilt u niet meer uitgeven dan nodig is en gegarandeerd de laagste prijs betalen voor een Chaysol afzuigmotor? Bekijk dan het aanbod van EuropAIR.

EuropAIR levert de meeste Chaysol afzuigmotoren vanuit voorraad. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier of door te mailen naar info@europair.nl.>

Populaire categorieën

Adres bedrijfsruimte

Industrieweg 11a
5324 JX, Ammerzoden

24 uurs levering

Levering uit eigen magazijn binnen 1 dag!

Laagste prijs

EuropAIR geeft altijd de laagste prijsgarantie