Laagste prijs

Garantie

Vandaag besteld = morgen in huis!

Levering uit voorraad. T: 0418 – 726 855

RVS horeca afzuigkappen

De beste RVS horeca afzuigkappen vindt u bij EuropAIR: dé specialist in horeca-afzuiging. Verschillende soorten horeca-afzuigkappen zijn bij ons verkrijgbaar. Wandafzuigkappen, condensafzuigkappen of een afzuigkap voor boven uw kookeiland: u vindt het allemaal bij EuropAIR.

Een horeca afzuigkap: wat is dat precies?

Een horeca afzuigkap wordt vanzelfsprekend gebruikt in restaurantkeukens, maar bijvoorbeeld ook in bedrijfskeukens en laboratoria. Hij zuigt de lucht die ontstaat bij het koken aan en voert deze vervolgens af naar buiten. Zo wordt de lucht gezuiverd van vet en schadelijke stoffen. U voorkomt hiermee dat de keuken snel vies wordt en het keukenpersoneel hinder ondervindt van de fijnstof die vrijkomt bij het koken.

Onze horeca afzuigkappen zijn dankzij hun grote afzuigcapaciteit geschikt voor het gebruik in grote ruimtes. Al onze horeca afzuigkappen zijn gemaakt van hoogwaardig rvs, waardoor de condens die vrijkomt in de keuken de afzuigkappen niet zullen aantasten. Ze zijn bovendien eenvoudig schoon te maken.

Een geschikte horeca afzuigkap kiezen

De plaats en de grootte van uw horecakeuken zijn bepalend voor het soort afzuigkap dat u nodig heeft. In veel gevallen zal er sprake zijn van een keukenblok dat tegen een wand bevestigd is. In dat geval valt de keuze waarschijnlijk op een wandafzuigkap, die verkrijgbaar is in rechthoekige en schuine varianten. Heeft u een horecakeuken met een kookeiland? Daarvoor is een speciale eiland afzuigkap ontwikkeld.

De meest geschikte afzuigmotor

Bij het aanschaffen van een horeca afzuigkap hoort ook een geschikte afzuigmotor. Deze is bepalend voor de hoeveelheid lucht die kan worden afgezogen. Bij ons vindt u afzuigmotoren van bekende, vooraanstaande merken als Torin-Sifan, Chaysol en Rosenberg. Laat u zich gerust door ons adviseren bij het aanschaffen van de afzuigmotor die het best bij uw horeca afzuigkap aansluit.

Het reinigen van uw afzuigkap

Om de horeca afzuigkap zo goed mogelijk te laten werken, dient u deze regelmatig te reinigen. Naast een betere luchtkwaliteit, wat goed is voor de gezondheid van uw personeel, en een betere hygiëne, verkleint u hiermee ook de kans op brand. Mocht er onverhoopt toch eens brand uitbreken, dan zal uw verzekeraar van u verwachten dat u kunt aantonen dat uw horeca afzuiging geregeld gereinigd is.

Laat u adviseren over de beste horeca afzuigkap

Gezien het ruime aanbod kunnen we ons voorstellen dat het voor u lastig kan zijn om de juiste horeca afzuigkap te kiezen. Vraagt u onze experts daarom vooral om advies. Wij denken graag met u mee en zoeken voor u uit welke afzuiging het best past bij uw specifieke horecakeuken. Neemt u daarom contact op door te bellen naar 0418 – 726 855 of een email te sturen naar info@europair.nl. Vind ook de beste horeca afzuigkap voor uw bedrijf!

Populaire categorieën

Adres bedrijfsruimte

Industrieweg 11a
5324 JX, Ammerzoden

24 uurs levering

Levering uit eigen magazijn binnen 1 dag!

Laagste prijs

EuropAIR geeft altijd de laagste prijsgarantie