Laagste prijs

Garantie

Vandaag besteld = morgen in huis!

Levering uit voorraad. T: 0418 – 726 855

Horeca geurfilterkasten

Het afvoeren van schone lucht werkt het best met een geurfilterkast van EuropAIR. Deze filter houdt schadelijke stoffen en vet tegen en neutraliseert de geuren uit uw horecakeuken. U voorkomt ermee dat de buren overlast ervaren van de lucht die door uw afvoersysteem naar buiten wordt afgevoerd. De geurfilterkast filtert zowel geurtjes als vetdeeltjes die bij het koken in de lucht belanden.

Toont alle 3 resultaten

Waarom een geurfilterkast plaatsen?

Het gebruiken van een geurfilterkast is voor u als horeca-ondernemer wettelijk verplicht. Uw gemeente kan bovenop de algemene regelgeving bovendien nog extra eisen stellen. De landelijke wetgeving schrijft voor dat u op tenminste twee meter boven de hoogste daklijn een luchtafvoer moet plaatsen. Daarnaast dient u deze dampen en gassen te ‘ontgeuren’. Dit laatste kunt u doen door een geurfilterkast binnen uw afvoersysteem te plaatsen.

Maar naast dat het plaatsen van een geurfilterkast nu eenmaal verplicht is, doet u het ook met de gezondheid van uw personeel en zelfs uw gasten in het achterhoofd. Als de vetdampen en geuren die tijdens het koken (en vooral bakken) ontstaan blijven hangen, kan dit namelijk op de luchtwegen slaan. Reden te meer om een goede geurfilterkast binnen uw afzuigsysteem te (laten) plaatsen.

Diverse soorten geurfilterkasten

Bij EuropAIR zijn verschillende typen geurfilterkasten te verkrijgen. Ieder filter werkt namelijk net weer iets anders. Er zijn doosfilters die specifiek geschikt zijn voor het opvangen van stof en vetdeeltjes. Ook bestaan er filters met daarin koolstofpatronen, waarbij de koolstofkorrels gassen en geurtjes opvangen. En een zakkenfilter heeft op zijn beurt ook weer een andere werking. De keuze is dus vrij breed. Informeert u dan ook gerust naar de meest geschikte geurfilterkast voor uw zaak.

Het rendement van een geurfilterkast

In het merendeel van de gevallen filtert een geurfilterkast voldoende vieze geuren en schadelijke stoffen om uw omgeving geen overlast te bezorgen. Zeker tachtig procent zal gefilterd worden. Een geurfilterkast is dan ook beslist noodzakelijk om te plaatsen, maar is geen absolute garantie voor het uitblijven van geuroverlast.

Waarom kiezen voor EuropAIR?

EuropAIR heeft jarenlange ervaring en is uw partner in het gehele afzuigproces. We plaatsen volledige afzuigsystemen en hebben klanten in talloze branches. Zo weten we exact wat voor welk type keuken of bedrijf het best werkt. De installatie van de geurfilterkast doen wij dan ook graag voor u. Bovendien profiteert u bij ons van de laagste prijsgarantie. De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Vragen?

Heeft u nog vragen over het aanschaffen, installeren of monteren van een geurfilterkast? U kunt ons dagelijks bereiken via 0418 – 726 855 of info@europair.nl. EuropAIR is dé expert op het gebied van geurfilterkasten.

Populaire categorieën

Adres bedrijfsruimte

Industrieweg 11a
5324 JX, Ammerzoden

24 uurs levering

Levering uit eigen magazijn binnen 1 dag!

Laagste prijs

EuropAIR geeft altijd de laagste prijsgarantie