EuropAIR: specialist in horeca ventilatie en RVS horeca meubelen

EuropAIR webshop

Horeca ventilatie en horeca meubelen

50% Korting

► Levering uit voorraad
► Vandaag besteld = morgen in huis

Laagste prijs

Garantie

Vandaag besteld = morgen in huis!

Levering uit voorraad. T: 0418 - 726 855

RVS horeca meubelen

Een professionele keuken maakt gebruik van RVS horeca meubelen. Het materiaal kent namelijk ontzettend veel voordelen. Van een professionele uitstraling tot het fijne onderhoud: roestvast staal (ook wel roestvrij staal) is de ideale oplossing. Naast ventilatie gaat u natuurlijk ook voor de meubelen naar EuropAIR. Want onze specialisten weten precies waar er in de horeca behoefte aan is. Bekijk direct ons aanbod en bestel!

Het voordeel van RVS meubelen

RVS wordt ontzettend vaak in professionele keukens gebruikt. Niet zo vreemd, want de voordelen van dit materiaal zijn enorm. In de eerste plaats roestvast staal makkelijk schoon te maken. Een vochtige doek met een mild schoonmaakmiddel is in veel gevallen al voldoende. Zo kunt u uw RVS horeca meubelen weer snel gebruiken. Daarnaast is het materiaal ook hittebestendig, sterk en duurzaam. Dat heeft uw horecagelegenheid zeker nodig wanneer er dag in en dag uit koks in uw keuken staan.

Tot slot hebben RVS horeca meubelen een positieve invloed op de gerechten die u uitserveert. Het materiaal heeft namelijk helemaal geen invloed op de smaak, geur en kleur van uw etenswaar. Zo hoeft u zich met onze RVS horeca meubelen geen zorgen te maken over de kwaliteit van uw eindproduct.

De RVS horeca meubelen van EuropAIR

EuropAIR zet zich in voor de professionalisering van de horeca. Om die reden hebben wij verschillende RVS horeca meubelen in ons assortiment opgenomen. U kunt bij ons terecht voor een:

 

Adres bedrijfsruimte

Industrieweg 11a
5324 JX, Ammerzoden

24 uurs levering

Levering uit eigen magazijn binnen 1 dag!

Laagste prijs

EuropAIR geeft altijd de laagste prijsgarantie

× Whatsapp